0
Каталог

Title Boxing

Title Boxing

Компанія Title Boxing є одним із найвідоміших боксерських брендів, поряд з Everlast, Cleto Reyes та ін.

Title Boxing був заснований 1998 року в США колишнім регіональним срібним і золотим чемпіоном з боксу Тоні Карбеджо і його партнером Девідом Хенсоном.
«Боксерське екіпірування, розроблене боксерами» - саме такий девіз взяли за основу бренду хлопці. Насправді з цим і не посперечаєшся. Екіпірування максимально продумане для найінтенсивніших тренувань.

На сайті Title Boxing сказано наступне: «Ми хочемо, щоб бійці, тренери та любителі фітнесу були впевнені в тому, що можуть завжди покластися на нас, наше екіпірування, одяг або інформацію, яку ми передаємо їм. Ця інформація – дорога до знань, якою ми і наші клієнти цілеспрямовано йдемо. Та пристрасть, яка змушує бійців робити все можливе, надихає нас робити заради них усе, що є в наших силах».

На даний момент у Title Boxing є безліч запатентованих технологій, які використовуються в їх екіпіруванні, такі як: Gel, пористий наповнювач з повітряними прошарками та Memory Foam (рукавичка запам'ятовує форму руки).
Не раз компанія радувала лінійками присвячені іменитим боксерам та легендам цього спорту, як Мохаммад Алі та Оскар Де Ла Хойя.
Також бренд має кілька дочірніх брендів екіпірування Fighting Sport і ProMex, які добре зарекомендували себе на ринку.

Товари, додані до порівняння
  • та ще декілька товарів () Порівняти
Список бажань
Товар доданий до Вашого
Cписку бажань
Увійдіть на сайт
для того, щоб додавати товари до списку бажань